Om oss

A-Team Trafikkskole AS drives av Joachim B. Andreassen og Askild Sjøeng. Vi har god erfaring innenfor trafikkskolemiljøet i Norge og tilpasser vår undervisning til hver enkelt elev.

Vi har erfaring med å undervise elever med lærevansker og tilpasser og bistår med teoriundervisning i den praktiske opplæringen dersom dette skulle være et behov.

Vi er hyggelige og ikke minst engasjerte i det vi holder på med! Våre beste referanser er de som har vært elever hos oss tidligere. Dere kan finne noen av disse på hjemmesiden eller se flere av våre titalls referanser på Facebook.

Vi er 4 trafikklærere som er meget opptatte av kvalitet og sikkerhet i opplæringen. Vi har som hovedmål å drive en av Oslos beste trafikkskoler. Det skal være faglig god opplæring og samtidig morsomt her hos oss i A-Team Trafikkskole. Vi er faglig interesserte og frisker opp vår kunnskap jevnlig ved å delta på diverse kurs og møter rundt om i landet.

Visjonen

Vi får av og til elever som har vært på andre skoler som har hatt dårlige opplevelser med å bl.a. bli dratt ut på motorveien i sin første kjøretime. Dette er selvfølgelig ikke holdbart og vi vil alltid forhøre oss med deg som elev om din kjøreerfaring før vi begynner på din første kjøretime. Har du ikke kjørt noe tidligere så starter vi på en stille og rolig P-Plass slik at du får satt deg inn i bilen.

"Vårt mål er å komme et steg nærmere nullvisjonen."
(visjonen om null drepte i trafikken pr år)

Vi ønsker å gi deg som elev en trygg og effektiv opplæring som gjør at du består din førerprøve på første forsøk og samtidig er en trygg sjåfør videre. Som eneste skole i Norge er vi stolte av å kunne tilby deg som elev beståttgaranti! Dette gjør vi fordi vi føler oss trygge på å gi deg så god opplæring at stryk på en førerprøve ikke er et alternativ.

Vår tankegang om opplæringen vår

Vi ønsker ikke kun å forberede deg til førerprøven, men også for livet som bilist i fremtiden. Helt siden du ble født, har foreldrene og familien din løpt etter deg for å unngå at noe skulle skje. Trafikken er et farlig sted å befinne seg, og da er det betryggende både for deg og familien, å vite at du får god og trygg opplæring. Vårt mål er ikke bare at du skal bestå førerprøven, men at du skal lære å tenke selvstendig og ta gode valg. Det er med dette i bakhodet vi har valgt å fokusere på veiledning i opplæringen.

Vi stiller mange spørsmål for å finne ut hvordan eleven tenker. Dette er for at eleven skal lære seg å tenke selv, uten at vi til enhver tid sier hva de skal gjøre. Vi er nysgjerrige på hvordan elevene våre tenker, og hva som fører dem frem til et valg. Spørsmålene kan da for eksempel være: “Jeg ser du ligger i venstre felt, hva er bakgrunnen for det?”. Ofte er disse valgene ubevisst, og ved å stille disse spørsmålene må eleven tenke over valgene sine. Dette er for å gjøre deg så trygg i trafikken som mulig.

Det er viktig at du begynner å lese teoriboken “Veien til førerkortet”, så tidlig som mulig. Gjerne før du kommer til første time. Opplæringsløpet blir bare unødig forlenget hvis du er usikker på teorien.

Våre ansatte

Joachim B. Fenn

Joachim B. Fenn

Eier|Daglig og Faglig leder for A-Team

48 48 48 61
Askild Sjøeng

Askild Sjøeng

Eier | Faglig leder

466 88 700
Ferat Can

Ferat Can

Trafikklærer

400 87 716

Klar til å begynne?

Begynn reisen mot førerkortet nå!

100% Beståttgaranti