Frogner trafikkskole

Det finnes mange trafikkskoler å velge mellom i Oslo-området. Det som er viktig for deg som elev, er at du velger en trafikkskole som passer dine preferanser og dine behov. Det betyr også at det ikke alltid er smartest å velge den trafikkskolen som ligger nærmest der du bor, eller å velge den trafikkskolen som andre i familien, eller venner har valgt før deg. A-Team Trafikkskole ligger sentralt i Oslo, på Frogner. Trafikkskolen er lett tilgjengelig med kollektivtransport, og er åpen hele året for elever som ønsker å begynne med kjøretimer.

Trafikkskole med lang erfaring

Det kanskje aller viktigste for deg som ønsker å begynne med kjøretimer, er å velge en trafikkskole som ser dine behov helt fra starten. Det beste scenarioet er dersom du begynner med kjøretimer hos en trafikkskole, og fullfører hele løpet der. På denne måten kan kjørelæreren vurdere fortløpende hvor langt du har kommet, og hva det må jobbes mer med. Det sikrer at du blir den beste sjåføren du kan bli, samtidig som at det minsker antall kjøretimer du trenger før du kan ta førerprøven. Det vil også spare deg for penger på sikt. A-Team trafikkskole har lang erfaring med å lære elever å kjøre bil i Oslo, spesielt på Frogner der elevene kan møte utfordringer som vil gjøre dem til bedre og tryggere sjåfører. Det står i samspill med A-Team Trafikkskoles visjon om å være med på forebyggingen av trafikkulykker på norske veier.

Trafikkskole med bestått-garanti

Hos A-Team Trafikkskole er vi sikre på at du vil bli en så god sjåfør at du vil bestå førerprøven på første forsøk. Det er også derfor trafikkskolen opererer med en bestått-garanti, som den eneste trafikkskolen i Norge. Trafikkskolen jobber kontinuerlig med å forberede elevene på hva det vil si å ferdes i trafikken som bilist, også når de skal kjøre alene. Dette oppnås ved å fokusere på  selvstendighet under kjøringen, samt at elevene tidlig skal få et godt overblikk over trafikkbildet. Samtidig er det hele fire kjørelærere på A-Team Trafikkskole, og det er dermed stor sannsynlighet for at du finner en lærer som passer til nettopp deg. Det er også verdt å nevne at alle kjørelærerne hos A-Team Trafikkskole har lang erfaring, og er vant til å jobbe med elever med ulike behov, også de som har lærevansker og som har behov for spesialtilpasset opplæring. Tilbakemeldingene som kommer inn fra tidligere elever, tilsier at elevene trives hos A-Team Trafikkskole på Frogner.

Klar til å begynne?

Begynn reisen mot førerkortet nå!
Bestille time