Førerkort pris

Det er mange ulike komponenter som må bestås før du kan få førerkort. Teoriprøve, trafikalt  grunnkurs, glattkjøring, landeveiskjøring og oppkjøring må være fullført og bestått før du får førerkortet i hånda. For å bestå sistnevnte, må du ha en del kjøretimer bak deg, både sammen med  kjørelærer og med øvrige voksne. Det er ikke til å stikke under en stol at dette kan utgjøre en del  timer bak rattet. Alle komponentene har også ulike prisklasser, noe som kan gjøre det litt vanskelig å regne ut den endelige prisen på førerkortet. A-Team Trafikkskole ønsker at du skal ha full oversikt over mye det vil koste deg å ta lappen, og vil derfor guide deg gjennom hele prosessen.  

Førerkort pris - Trafikalt grunnkurs 

Trafikalt grunnkurs er obligatorisk, og bestått kurs er en forutsetning for at du skal kunne begynne  med øvelseskjøring, og til slutt få førerkort. Etter at du har bestått kurset vil du få et bevis som gir  deg rett til å øvelseskjøre. Med andre ord kan du ikke begynne med kjøretimer hos en kjøreskole før du har tatt grunnkurset. Trafikalt grunnkurs er beregnet med i den totale prisen for førerkort, da det utgjør den første komponenten i prosessen. Hos A-Team Trafikkskole opereres det med ulike priser for dette kurset, ettersom hvilken pakke du velger, og når på dagen du ønsker å ta kurset. Prisen for kun trafikalt grunnkurs starter på 1900,- for dagtid, og koster 2300,- for kveldstid. Dersom du legger til mørke-demo, koster det 3500,- og 3900,- respektivt. I tillegg får du førstehjelpskurs til  1500,-.  

Førerkort pris - Kjøretimer  

Neste steg i prosessen er kjøretimer. For å få førerkort må du ha hatt et visst antall kjøretimer, inkludert sikkerhetskurs på bane og landeveiskjøring. Hos A-Team Trafikkskole begynner du med en kartleggings-time, der du sammen med kjørelærer bedømmer omtrent hvor mange timer du vil  trenge før du kan ta oppkjøring. Denne timen koster 1660,- for dagtid, og 1860,- for kveldstid. Deretter begynner du med vanlige kjøretimer som koster 830,- for dagtid, og 930,- for kveldstid. Disse timene varer i 45 minutter, men man kan fint slå sammen to timer til en dobbeltime. Det er verdt å merke seg at prisene er noe annerledes dersom man ønsker å ta kjøretime i helgene. I tillegg til dette må man ha sikkerhetskurs på bane, som koster 4900,- (ikke inkludert kjøring til banen eller  leie av bane), samt landeveiskjøring som koster 4700,-. Det siste steget mot førerkortet er å ta oppkjøring. Prisen for oppkjøring i Oslo-området varierer etter tidspunkt og dag, fra 3500,- til 4900,-. For å finne den endelige prisen på førerkortet, legger du sammen prisen for de ulike komponentene. Elementet som vil variere mest, er antall kjøretimer du behøver, før du er klar for  førerprøven.

Klar til å begynne?

Begynn reisen mot førerkortet nå!
Bestille time