Billig trafikkskole

Rimelig kjøreskole i Oslo? Prøv den eneste trafikkskolen med beståttgaranti

Det er stor variasjon i prisene til kjøreskolene her til lands. Variasjonen gjør det vanskelig for å elevene å finne de billigste og rimeligste alternativene. Det mange blir mer oppmerksomme på er at prisene varierer fra elev til elev. Den største årsaken er de ulike behovene for å bli en mer ansvarsfull sjåfør.

Som oftest vil antallet kjøretimer og pris per time være avgjørende for den totale prisen. Allikevel føler vi i A-Team Trafikkskole at det stilles lite garantier fra trafikkskolene, noe som heller ikke er til stor hjelp for eleven å finne de rimeligste tilbudene.

Slik får du beståttgaranti

For å hjelpe deg som ønsker en billig, men kunnskapsrik vei frem til bestått oppkjøring, kan vi med stolthet tilby ansvarsfulle og lærevillige elever vår beståttgaranti. Vi er trygge på våre egne ferdigheter som kjøreskole og hvor stryk på førerprøven ikke er et alternativ.

Dersom du skulle være så uheldig å stryke får du gratis oppkjøring opptil tre ganger, inkludert gratis oppvarmingstime. Det eneste vi krever er at du er motivert og kjenner på lysten til å lære.

Avdeling i Oslo og omegn

Vi ser viktigheten med å være mer tilgjengelig og ønsker deg hjertelig velkommen til å benytte deg av vår avdeling i Oslo - et naturlig valg for deg som ønsker en rimelig trafikkskole i nærheten av der du bor!

Klar til å begynne?

Begynn reisen mot førerkortet nå!
Bestille time