Pakkeløsninger

Pakkeløsninger

11/9/2020

Trafikkskolene spiller en svært viktig rolle i trafikkopplæringen, og dersom vi tar elevene til oppkjøring for tidlig, skaper det ulykkesfaktorer vi ikke ønsker på norske veier. Vi får mange henvendelser om såkalte “pakketilbud”. Dette er noe Statens Vegvesen har advart mot i flere år, og det stiller vi oss 100% bak. Vi selger ikke pakker, og dersom du ønsker å kjøpe pakke hos en trafikkskole bør du tenke at grunnen til dette kan være:

  • Dårlig økonomi trafikkskolen, og de ønsker «raske penger».
  • Lav arbeidsmengde hos trafikkskolen, og de ønsker å sikre månedslønnen.
  • Binder eleven til trafikkskolen så det ikke er mulig å bytte skole hvis eleven er misfornøyd med opplæringen/læreren.
  • Elevene lures til å tro at innholdet i pakken er alt de trenger for å bestå og «bli ferdig». For å kunne benytte seg av de obligatoriske kursene i pakken, må det også påregnes en god del kjøretimer som ikke er inkludert i pakken.
Nivået ditt må nemlig være på en viss plass før de ulike obligatoriske delene kan påbegynnes.

Hvor mye kan du spare?

Når det kommer til pakkeløsninger er det ikke snakk om mange hundrelappene du sparer uansett. Vi ønsker ikke å selge pakker, fordi vi ønsker at elevene skal ha mulighet til å bytte trafikkskole dersom de ikke er fornøyde. Det skal føles trygt og riktig når du gjennomfører opplæring i trafikken. Våre lærere legger opp undervisningen til den enkelte og sørger for personlig oppfølging og undervisning tilpasset ditt nivå og dine behov. A-Team er opptatt av at undervisningstiden skal utnyttes effektivt, og du kan forvente logisk progresjon og effektiv utnyttelse av kjøretimene. Trenger du ikke mange kjøretimer skal du ikke trenge å kjøpe en pakke med et visst antall timer inkludert som du egentlig ikke har behov for. Vårt fokus ligger på kvalitet. Vi har som nevnt tidligere beståttgaranti, slik at du som elev kan legge alt fokus på å bli en trygg og god sjåfør, og ikke stresse med oppkjøringen.

Klar til å begynne?

Begynn reisen mot førerkortet nå!
Bestille time