100% Beståttgaranti

Beståttgaranti

Vi er stolte av å være eneste trafikkskole i Norge med beståttgaranti! Vi opplever til tider at elever fra andre trafikkskoler kommer til oss etter å ha strøket på oppkjøringen sin. A-Team Trafikkskole er opptatt av kvalitet, sikkerhet og oppfølging i opplæringen vår. Du skal som elev hos oss føle deg 100% klar før du kjører opp og din lærer skal være enig.

Det skal være faglig god opplæring, men samtidig morsomt her hos oss. Vi føler oss trygge på at du med tett oppfølging fra oss og god veiledning, skal klare å bestå oppkjøringen. Det er derfor vi har bestemt oss for å tilby beståttgaranti til alle våre elever.

Vi ønsker å ta ansvar for vår egen opplæring. Skulle du være så uheldig å stryke får du gratis oppkjøring opptil 3 ganger, inkludert gratis oppvarmingstime. Med denne tryggheten i ryggen er det enklere for deg som elev å slappe av, og ikke stresse på oppkjøringsdagen. Det er dog viktig for oss at du husker på èn ting, som er avgjørende for at beståttgarantien skal gjelde, og det er at du må ta ansvar for egen læring. Du må være motivert og kjenne på lysten til å lære.

Klar til å begynne?

Begynn reisen mot førerkortet nå!

100% Beståttgaranti